Felhívás cégek és magánszemélyek számára számítástechnikai eszközök, -rendszerek adományozására

Az ABC Alapítvány fontosnak tartja, hogy – különös tekintettel a 2020. február óta előállt járványügyi helyzet okán otthoni tanulásra/oktatásra kényszerült diákok/tanárok informatikai eszközök, -rendszerek iránti igényeinek fokozódására – minden gyermek elsajátíthassa azokat a készségeket, amelyekkel az életben való mindenkori helytállásuk megkönnyíthető, iskolai tanulásuk elősegíthető, ezért a Kuratórium döntése alapján számítástechnikai eszközök oktatási intézményeknek történő országos szintű adományozásával kívánja segíteni a tanulókat és oktatókat.

Az ABC Alapítvány felzárkóztatást és esélyegyenlőséget biztosító támogatói programja révén hátrányos helyzetű családban élő, 6-18 év közötti gyerekek, illetve ilyen gyereket tanító pedagógusok kapnak telepített, jogtiszta szoftverrel rendelkező komplett (új, illetve használt, de még jó állapotú) számítógépet, laptopot, tábla pc-t vagy más okos készüléket.

Várjuk azon felajánlók jelentkezését, csatlakozását, akik a fenti feltételeknek megfelelő informatikai eszközzel (-rendszerrel) támogatni tudják az Alapítvány jótékonysági programjának minél sikeresebb megvalósítását.

A használaton kívüli informatikai eszközök adományozásáról az Alapítvány saját hatáskörben, eseti alapon dönt. Titoktartási okokból az adatok minden laptopról és asztali számítógépről letörlésre kerülnek.

Kapcsolattartó: dr. Csath Erika

E-mail cím: info@abcalapitvany.hu

A felhívás a visszavonásig érvényes.

2020. április 1.